Hirdetés

Még idén folytatódik a Tales from the Borderlands

|

Sokunk kedvenc Borderlands mellékága újabb fejezettel bővül, amit ezúttal maga a Gearbox fejleszt majd.

Hirdetés

Az epizodikus Tales from the Borderlands nemcsak hogy az egyik favoritunk a Telltale repertoárjából, hanem a kedvenc Borderlands játékunk is. Az első évadhoz a Gearboxnak semmi köze nem volt: az írásért, a rendezésért és a játékelemekért is a Telltale srácai feleltek.

Most más lesz a helyzet: Randy Pitchford a PAX Easten bejelentette, hogy érkezik a következő Tales from the Borderlands évad, de ezúttal az ő kezükben lesz a gyeplő.

Hirdetés

A Gearbox  feje ekkor még nem árult el konkrétumokat, ám a későbbi tweetekből kiderült, hogy teljesen új sztorikat és karaktereket kapunk. Akik azt remélték, hogy az első évad hősei térnek vissza, azok bizony csalódni fognak.

A Borderlands rajongók ugyan ünnepelték a bejelentést, de kicsit bizonytalanok, ami az új karaktereket illeti. Sokan remélték, hogy az ismert szereplők történeteit viszik majd tovább, de a Gearbox másképp döntött. Minket némileg aggaszt a váltás, mert a Telltale-nek és a Gearboxnak egészen más elképzelése van arról, hogy mi a humor.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)