Hirdetés

Még egyet csavartak a fejlesztők a Warzone Fortune's Keep receptjén, csak most tudod kipróbálni

|

A Fortune's Keep eddig is kifejezetten pörgős játékmenetet biztosított, a fejlesztők azonban még feljebb csavarták a potmétert.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone legújabb játszótere, a Fortune's Keep eddig is rengeteg adrenalingőzös pillanatot ajándékozott a játék közösségének, a fejlesztők azonban úgy gondolták, hogy feldobják a hangulatot egy eseménnyel, ami kizárólag a hétvége folyamán lesz elérhető.

A Fortune's Keep Extreme a szokásos 40 fős meccsek helyett 60 játékost enged majd össze az apró szigeten.

A Rebirth Island méreteivel nagyjából megegyező Fortune's Keep pályán a 60 játékos szinte garantálja, hogy egy pillanatra sem lesz megállás az akcióban, nem lesz idő a helyszínek részletességében elmerülni, hiába fordított nagy figyelmet ezek kidolgozására az Activision.

Hirdetés

Ha már ilyen szépen kérik, illik kipróbálni az élményt, nem?

Jó látni, hogy miközben már gőzerővel készül a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0, az Activision mindent elkövet annak érdekében, hogy az említett játékok megjelenéséig is frissen tartsa az élményt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)