Hirdetés

Medal of Honor - Több játékra is számíthatunk

|

Az EA nem csak egy röpke játék erejéig kíván az újjáélesztett Medal of Honor franchise-zal foglalkozni.

Hirdetés

Reggel már megtudunk néhány új Medal of Honor infót, mostanra pedig már az EA termékfelelősének tervei is kiderültek. Frank Gibeau szerint hamarosan több Medal of Honor játék is érkezik majd, mert a közvélemény kutatások azt mutatják, hogy a népek még mindig nagyon szeretik a Medal of Honor nevet.

Az EA Games elnökének - saját elmondása szerint - nem tetszett az Ariborne, de feltett szándéka, hogy a Medal of Honor név nemsokára ismét méltó lesz régi hírnevéhez. Véleménye szerint a Medal of Honor sorozat nagyban hozzájárult a shooter műfaj fejlődéséhez, és mindenképpen méltó a figyelemre. Szurkoljunk neki, mert jó lövöldéből sosem elég, viszont ha nagyot bukna az új Medal of Honor, akkor kétségessé válhat az egész műsorszám, hiszen az EA (sem) éppen a jószívűségéről híres...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)