Hirdetés

Mass Effect érdekességek

|

A Mass Effect elkészülésének alkalmából tartott parti egyik vendége egy fórumon közzétett pár érdekességet a játékról.

Hirdetés

A hozzászólás nagyon hosszú, de pár érdekességet kiemelnék belőle. Egyrészt a játék összesen 6.74 gigát foglal, köszönhetően részben a cirka 2.5 millió (!!!) szavas beszélt szövegnek. Ezen kívül említésre méltó a különleges mentési rendszer, melynek lényege, hogy ha több karaktert hozunk létre, akkor azok egymás mentési pontjai közt is képesek "mozogni". Tehát ha van egy jó és egy rossz Shepard kapitányunk, akkor egy adott párbeszédben a jó karakterünkkel választhatunk a "light side" lehetőségek közül, majd visszatöltve az előző állást átválthatunk a másik karira, és vele kipróbálhatjuk, mit lehet kihozni a párbeszédből a gonoszabb megközelítéssel. Az ötlet lényege, hogy így nem kell újrakezdenünk a játékot, hogy a másik oldalon játszuk azt végig, hanem párhuzamosan vihetjük a kettőt, és csak azokat a részeket kell többször is megcsinálnunk, amelyeket szeretnénk. Akit érdekel, a teljes hozzászólást itt olvashatja el.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)