Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - új képeken a főbb szereplők

|

Kiszivárgott néhány új kép a Mass Effect: Andromedából, amin a Ryder-család tagjait és néhány más karaktert is alaposan megszemlélhetünk.

Hirdetés

A BioWare már a Mass Effect: Andromeda első hosszabb bemutatójakor megmutatta, nem akármilyen látványvilágot alakítottak ki a Frostbite motor segítségével. A most megjelent új screenshotokon pedig alaposabban szemügyre vehetjük, milyen munkát végeztek az arcok tekintetében.

Az új képek ráadásul valószínűleg nem lettek kozmetikázva, ugyanis nem hivatalos forrásból származnak, hanem a játékos szivárogtatás twitteres nagyágyúja, Sninobi602 osztotta meg őket. Sara Ryder mellett a főszereplő édesapját, Alecet és néhány nem emberi karaktert is közelről megnézhetünk a Mass Effect: Andromeda szereplőgárdájából. A modellek részletességére nem lehet panaszunk, de ahogy a korábbi trailerek félkész megoldásai emlékeztettek rá, az arcok animációi legalább ilyen fontosak lesznek ahhoz, hogy igazán jól kinéző szereplőkkel léphessünk kapcsolatba a játékban.

Mit gondoltok, sikerül az Andromedában is olyan emlékezetes karaktereket alkotni, mint az eredeti Mass Effect trilógiában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)