Hirdetés

Mass Effect 3 - A Föld teljes visszaszerzése

|

A Mass Effect aktuális kedvcsinálójának nyúlfarknyi előzetesét már láthattátok, ezúttal a teljes verzió ejti állunkat a földre.

Hirdetés

Tegnap, az AMC csatorna The Walking Dead kilencedik epizódjának vetítése előtt debütált a Mass Effect 3 teljes Take Earth Back trailere, melynek hangulatához és fennkölt mivoltához nem fogható más.

Már elérhető a BioWare Mass Effect szériába tartozó harmadik szerepjátékának kipróbálható verziója is, melyet a hivatalos oldalról könnyedén beszerezhettek, de a fejlesztők szerették volna még hangsúlyosabbá tenni (az egyértelmű reklám mellett), hogy hatalmas következményekkel jár minden döntésünk, a legapróbbtól kezdve a grandiózus baklövéseinkig. A második részből áthozott mentéseink súlyáról nem is beszélve....

A Mass Effect 3 március kilencedikén jön PC-re, PS3-ra és X360-ra, addig is szerezzük vissza a Földet:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)