Hirdetés

Mass Effect 2 - Trailer és screenshot hegyek

|

Két trailer és néhány új screenshot is befutott a Mass Effect 2-ből.

Hirdetés

Mostanság kettesével érkeznek a Mass Effect 2 videók és trailerek, hogy két nagyon fontos dologról informáljanak bennünket. Ezek egyike általában az általunk választható hat féle kaszt egyikét, annak képességeit mutatja be, míg a másik a segítőket, a csapatunkba választható tagokat mutatja be. Ez most is így van.


Legutóbbi hasonló bejelentkezésünkkor a Vanguard kasztos és a Scientist segítőket ismerhettük meg, ma pedig az Adept osztály és a Tali csapattagok vannak terítéken. Előbbinek legfőbb erőssége, a harcok alatt használható biotic energiája. Nem a leggyorsabb támadási mód, de annál hatásosabb. Energialövedékeinknek ívet adva a fedezék mögül is ki tudjuk szedni az ellent, vagy csapdát helyezve a padlóra végignézhetjük, ahogy az mindent és mindenkit magába szippant.

A Tali segítőt és csapattársat nem nagyon kell bemutatni senkinek, hiszen már az első részben is magunk mellé vehettük, ha akartuk. Nem bánik rosszul a fegyverekkel, és ha gondunk támad valami kütyüvel bizton számíthatunk a segítségére.

Illetve az új Mass Effect 2 screenshotok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)