Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a Tales from the Borderlands folytatása

|

Az új sorozat címétől, a szinopszisán át a megjelenési dátumig mindenre fény derült egy bakinak köszönhetően.

Hirdetés

Oly gyakran fordul elő, hogy egy viszonteladó elbaltázza valamely játék listázását, és ezáltal rengeteg információ kerül nyilvánosságra a kelleténél hamarabb, hogy már-már érthetetlen, miért nem keresett és talált még mindig megoldás erre a problémára az iparág. Ezúttal nem más volt az elkövető, mint az Amazon, ahová valószínűleg túl korán került fel az új Tales from the Borderlands adatlapja.

Azóta már persze eltávolították a nevezett termékéket, de tudjuk jól, hogy az internet nem felejt, semmit sem lehet igazán letörölni. Ennek köszönhetően rengeteg fontos aprósággal lettünk okosabbak.

Hirdetés

Jegyezzük azért meg a rend kedvéért, hogy a lentieket még nem tekinthetjük hivatalosnak, ezért  javallott az értesüléseket jól megalapozott pletykaként kezelni. Tekintettel a forrásra, azért meglepődnénk, ha végül minden infó hamisnak bizonyulna.

Az Amazon termékoldala szerint az új Tales from the Borderlands sorozat címe New Tales from the Borderlands lesz, mert a játékfejlesztők gyűlölnek mindenkit, akik szeretnek rákeresni játékok címeire, és erre a Google-t kívánják használni. A megjelenési dátum elvileg 2022. október 21., de ez az a pont, ami a legkönnyebben változhat, vagy amiről végül kiderülhet, hogy nem felel meg a valóságnak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A sztori rövid leírása megerősíti, hogy egyetlen korábbi Tales from the Borderlands karakter sem fog visszatérni, cserébe új hősöket kapunk. Anu, és testvére Octavio képviselik majd a tudomány és az utcai bölcsesség érmének két oldalát, míg Fran lesz a keménykötésű intézőnk.

A szóban forgó játék felvonásból áll majd, de hogy játékmenete mennyiben fog eltérni a Telltale alkotásától, még kérdéses. A megjelenés a dobozképek alapján PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintedo Switchre is várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)