Hirdetés

Már tölthető a nem hivatalos GTA: Vice City Remaster demója

|

A Grand Theft Auto IV grafikus motorja keltette életre.

Hirdetés

Tavaly írtunk róla, hogy egy grandiózus alkotás készül a RevTeamnél, a csapat ugyanis a Grand Theft Auto: Vice City 2 elnevezésű moddal lényegében az eredeti játék remake-jét célozta meg a 2008-as GTA IV motorja, a Rage segítségével. Jó hír, hogy a modderek a minap kiadták a legújabb változat kipróbálható verzióját, amellyel belekóstolhatunk a felújított Vice Citybe. 

A Grand Theft Auto: Vice City 2-ben minden eredeti küldetés, karakter és fegyver megtalálható lesz, ugyanakkor a demóval érthető módon nem próbálhatjuk ki mindet.

Hirdetés

Be kell érnünk két telefonos misszióval és a hozzájuk tartozó játékmechanikákkal, ezen kívül 20 rejtett csomagot, 10 egyedi ugrást és hét rádióállomást tartalmaz a próbaverzió. A csapat kiadott hozzá egy patchet is, ami a hibajavítás mellett további elfoglaltságokat ad hozzá: az RC Raider Pickup küldetést, és Ricardo Diaz négy megbízását. Lapozzátok végig a galériát, ilyen lesz a remaster:

Ha játszanátok a GTA: Vice City 2 demóval, akkor a ModDB-n keresztül tölthetitek azt és a 0.1-es patchet is hozzá. Nem lehet tudni, hogy a jogokat birtokló Rockstar Games és Take-Two képviselői mikor döntenek az eltávolításuk mellett, szóval szedjétek, amíg lehet. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)