Hirdetés

Már a második 2022-es játékát halasztja jövőre az Electronic Arts

|

Ennek eredetileg tavasszal kellett volna megjelennie, ám így egy teljes évet nyertek a fejlesztők.

Hirdetés

Még három hónap sem telt el az évből, de már két tétellel rövidebb lett az Electronic Arts 2022-es megjelenési listája. Ennek ismeretében már korántsem olyan meglepő, hogy a kiadó úgy döntött, idén pihenteti az EA Play Live formátumát, és egyetlen nagyobb esemény helyett több kisebb, specifikus bemutatót szervez majd a játékainak.

Tizenegy nappal korábban a Dead Space remake-ről derült ki, hogy a fejlesztőinek több időre van szükségük, máskülönben képtelenek lennének az általuk megcélzott minőségben új életet lehelni az emlékezetes sci-fi horrorba. Most viszont az EA Sports is időt kért, így az is kénytelen lesz hosszan és kitartóan gyakorolni a türelem nemes erényét, aki necromorphok szecskázása helyett (vagy mellett) szívesen ütött volna párat a golfpályán.

Hirdetés

Ugyanis a PGA Tour 2022 tavaszára tervezett visszatérése elmarad, de szerencsére nem véglegesen, mindössze 2023 tavaszára csúszik. De gyaníthatóan már előtte megmutatja az EA Sports Tiburon, hogy mire ment a Frostbite motorral, amire már az kiadó számos sportjátéka átnyergelt. A tervek szerint négy nagy bajnokságon (Masters, PGA Championship, U. S. Open, The Open) mutathatjuk majd meg, hogy mit tudunk, de emellett a The Players Championship, a FedExCup Playoffs és az LPGA's Amundi Evian Championship keretein belül is csiszolgathatjuk képességeinket. Karriermódra és a PGA Tour valódi játékosainak digitális másaira számíthatunk majd, a játék autentikus mivoltáról pedig a ShotLink és a TrackMan adatbázisai hivatottak gondoskodni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az, hogy a 2015-os Rory McIlroy PGA Tour kudarca után ismét golfütőt ragad az EA Sports már csak amiatt is izgalmas, mert így végre vetélytársat kap a 2K Sports saját PGA Tour 2k szériája, amit az HB Studios gondoz. Utóbbi kihagyta a tavalyi évet, de nem elképzelhetetlen, hogy idén pont azt az űrt fogja betölteni, ami az EA elhalasztott játéka után keletkezett. Előbb persze még be kellene jelenteni, hogy készül és nem csak azt, hogy Tiger Woods ad szakmai tanácsot a fejlesztőknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)