Hirdetés

Majdnem egy évet késik a legjobban várt PC-s játék, a The Day Before

|

A The Day Before-t rengetegen tették már kívánságlistájukra, de a fejlesztők úgy döntöttek, mégsem adják ki június 21-én.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy fejlesztői nem hype-olják gőzerővel és csak egyszer-kétszer nyilvánultak meg, óriási várakozás kíséri a The Day Before-t, a nyílt világú, túlélős MMO-t, ami látványvilágával a The Last of Us játékokat idézi. Talán ezért is várja a PC-s közösség izgatottan. 

Az ismeretlen fejlesztők túl jónak tűnő játékaival azonban mindig érdemes óvatosnak lenni, ezért annyira nem bánjuk, hogy a Fntastic nem sieti el a kiadást.

Hirdetés

Korábban június 21-ét tűzték ki a megjelenés napjának, ma azonban bejelentették, hogy az új megjelenési dátum 2023. március 1. A csúszás oka egész egyszerűen az, hogy úgy döntöttek, Unreal Engine 5-re váltanak, és ez rengeteg munkával jár. Cserébe azonban egy fejlettebb, jobb játékot kaphatunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Amikor majd elkészül, a The Day Before egy túlélős elemeket kidolgozott harccal, járművekkel, és közösségi funkciókkal vegyítő játék lesz - zombikkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)