Hirdetés

Majdnem a duplájára hízik a Baldur's Gate 3 a következő frissítéssel

|

Ha a Patch 8-at is le akarod húzni majd a Baldur's Gate III-hoz, akkor az eddiginél legalább 40 GB-tal többet kell majd rászánnod a tárkapacitásból.

Hirdetés

A Baldur's Gate III-at hamarosan újabb méretes frissítéssel bővíti a Larian. Akárcsak az ezt megelőzőek, a Patch 8 is egy lépéssel visz közelebb bennünket a megjelenéshez, ami úgy tűnik, hogy jövőre végre tényleg bekövetkezik majd. A Larian közleménye szerint az új csomag 40 GB-ot nyom majd, vagyis bőven több szabad helyre lesz szükségünk. A játék mérete  telepítést követően már 104 GB-nál fog megállni, és ez már az a tartomány, amelyikben az elmúlt évek Call of Duty epizódjai mozognak. Az viszont még nem világos, hogy milyen tartalmakat hoz majd frissítés, mivel a fejlesztők nem kötötték az orrunkra.

Hirdetés

Nem zárhatjuk ki, hogy akár egy új kaszt is bemutatkozzon (elvégre még mindig hiányoljuk a bárdot és a paladint is), de arra se mondanánk nemet, ha a cselekmény szálát tudnánk továbbszőni belátható időn belül, és nem kellene ezzel is a végleges verzióig várnunk, mint például a románcok megkoronázásával.

A Patch 8 érkezése előtt a Larian figyelmeztetett mindenkit, hogy a Patch 7-es mentések nem fognak működni az új verzióban, és a korábban feltelepített modoktól is érdemes lesz mielőbb megszabadulni, hogy azok ne okozzanak majd extra fejfájást.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)