Hirdetés

Magicka bejelentés

|

A Diablo 3-at ugyan nem szorítja meg az Arrowhead új játéka, de ideig-óráig el lehet ütni majd vele az időt.

Hirdetés

A svéd Arrowhead Game Studios új játéka első ránézésre klasszikus Diablo klónnak néz ki, méghozzá nem is a szebbik fajtából. Egy kicsit jobban szemügyre véve azonban kiderül, hogy ebből még akár gyöngyszem is lehet.

Az biztos, hogy a Magicka nem a grafikájával fog hódítani. Igaz, a grafika nem is annyira fontos, ha a játékélmény kárpótol. A Magicka esetében erre van esély, hiszen a készítők sajátos humorral, négyszemélyes co-op játékmóddal, és teljesen egyedi mágiarendszerrel vértezik fel alkotásukat. A varázslatokat kombinálni tudjuk, minek hatására igazán pusztítóvá válnak, még saját csapattársaink számára is. Ez a tény már előrevetíti a csúnya káromkodásokkal, és röhögésekkel telített estéket. Íme a debut trailer, megjelenés egyszer csak, elsősorban Xbox Live-on, de a PC sem kizárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)