Hirdetés

Mafia III - rengeteg újdonságot hoz az első fizetős DLC

|

A Mafia III Faster, Baby! csomagjáról sok minden kiderült, egyebek mellett a megjelenési dátum és a játékmenetbeli újítások is. A Hangar 13 nem aprózza el.

Hirdetés

A Mafia III olyan lett, amilyen, lehet szeretni és nem szeretni, mindkét oldal felhozhat teljesen objektív érveket. Akinek tetszett, az bizonyára örülni fog a Faster, Baby!-nek, akinek meg nem, azzal valószínűleg nem ez fogja megszerettetni a játékot.

A csomag fizetős, és a Season Pass része. A március 28-ától elérhető DLC egy New Bordeaux-tól nem messze elhelyezkedő helyszínen, Sinclair Parishben játszódik, ami jelentősen eltér a várostól. Mivel sok időt töltünk majd kocsiban, több fejlesztés érinti a vezetést: egyrészt vezetés közben lelassíthatjuk az időt, másrészt kidobhatunk robbanóanyagokat előre vagy hátra. Bekerült továbbá a közelségérzékelős akna, két jármű, két öltözék, és egy Herbalism nevű tevékenység, amit egy új karakter, MJ segítségével érhetünk el. Növelhetjük vele birodalmunkat, valószínűleg drogot kell terjeszteni, vagy kertészkedni, bármelyik lehet. Bővebben a fejlesztők mesélnek alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)