Hirdetés

Madden NFL 19 - már tudjuk a megjelenési dátumot

|

A dátum mellett pár új infót is megosztott az EA Sports.

Hirdetés

Természetesen idén sem maradunk NFL-játék nélkül (vagyis a PC-sek igen, mert a srácok továbbra is csak konzolra fejlesztenek), és már ki is derült, hogy mikor debütál a Madden NFL 19 Xbox-on és PS4-en.

Hirdetés

Az NFL-rajongók már be is karikázhatják augusztus 10-ét, a Madden menetrendszerűen befut még a szezonkezdet előtt. Az EA Sports írója, Daniel Williams szerint az idei újításoknak köszönhetően az eddigi legjobb Madden játékot kapjuk - ahogy azt minden évben el is mondják.

A mozgásokat újraértelmezik a Real Player Motion mechanikával, így még élethűbb animációkat és mozdulatokat kapunk, mint valaha. Visszatér a bejáratott Madden Ultimate Team és a MUT Squads, és a Connected Franchise játékmódot is felturbózzák új lehetőségekkel.

A Madden 18-ban debütáló sztorimód, a Longshot folytatásáról vagy újraértelmezéséről egyelőre nincs hír, lehet, hogy idén ez kimarad. A Madden széria kreatívigazgatója, Rex Dickson szerint viszont más irányba indul a sorozat, így lehet, hogy valami teljesen újat is kapunk a 19-ben.

Ti mit vártok a Madden NFL 19-től?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)