Hirdetés

The Lord of the Rings Online: Helm's Deep - csúszik a megjelenés

|

A The Lord of the Rings Online új kiegészítőjében a Helm-szurdokot vesszük célba, noha némileg később az eredeti dátumhoz képest.

Hirdetés

A Turbine és a Warner Bros. MMORPG-je, a The Lord of the Rings Online a mai napig magának tudhat egy népes rajongótábort, ami azzal, hogy a játék free-to-play modellre váltott, még nőtt is, tehát van értelme újabb és újabb kiegészítőkkel jelentkezniük a fejlesztőknek. Rohan lovasai után ezúttal a Helm-szurdok következik, bár nem akkor, amikorra ígérték.

Az ötödik kiegészítő címéből a Gyűrűk Ura rajongóinak egyértelmű vált, hogy milyen helyszínen vívhatunk majd meg az orkokkal, amely már a tizedik szinttől látogatható, de ugyanakkor 95-re emelkedett a szintkorlát is. Feltűnik még pár ismerős szereplő és néhány új régióban is kalandozhatunk, de új skilleket és specializációkat is kapunk, tehát biztosan nem fogunk unatkozni, ha a Helm's Deep megjelenik. De mikor?

Az történt a Turbine csapatával, hogy áramszünet volt (nem volt elérhető egyetlen játék vagy honlap sem) és ennek következtében pár nappal később tudják csak kiadni a játékot, ami azt jelenti, hogy a The Lord of the Rings Online: Helm's Deep jöttére november 20-án, kelet felől, pirkadatkor számítsatok. A kiegészítő a játék hivatalos honlapjáról előrendelhető számtalan extrával megpakolva, érdemes körülnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)