Hirdetés

Live for Speed @ HSW

|

Kedvenc kis szimulátoros rovatunk, a Hungarian Sim World emberkéi készítettek egy szépséges interjút, a Live for Speed alkotóival. Imhol egy rövidke részlet: HSW: Magyarországon nagyon népszerû a program és a szimulátoros világ is hangos a Live For Speed sikerétõl. Számítottatok ilyen jó fogadtatásra? Victor: Egy évvel ezelõtt egyikünk sem tudta volna megmondani, milyen fogadtatása lesz az LFS-nek. Az elsõ játszható teszt verzió kiadása óta folyamatosan érkeznek a visszajelzések, amik rávilágítanak a játék jó és rossz részeire. A benyomásunk az, hogy a játékosoknak alapvetõen tetszik a program online mivolta és a fizika is. De azt nem is gondoltuk volna, hogy ENNYIRE tetszik majd nekik. Mi csak egy olyan játékot csinálunk, amivel majd játszani szeretnénk... Mivel érdekel a teljes cikk, illetőleg a rakat új kép, feltétlenül ellátogatsz ide! :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)