Hirdetés

Napi büntetés: a lány, aki rúzzsal játszik Counter-Strike: GO-t

|

Chloe Desmoineaux úgy gondolta, ötvözi a CS:GO-zást a sminkeléssel, és találmányára annyira büszke, hogy élőben közvetíti, ahogy játszik.

Hirdetés

Már rég magunk mögött hagytuk azokat az időket, amikor az ilyeneken még meglepődtünk, most már inkább csak szólunk, hogy ez egy létező dolog.

Chloe rendelt egy Makey Makey szettet, amivel akár egy banánt is videojátékos perifériává vagy kapucsengővé lehet alakítani (a honlapon megnézhetitek a készítők banánzongoráját, az is egy csoda). Krokodilcsipeszekkel rákötötte a rúzsát a PC-jéhez csatlakoztatott eszközre, majd úgy állította be a játék irányítását, hogy míg egyik kezével az egeret markolja, a másikban a rúzst tudja tartani.  A bal egérgomb lenyomásával halad előre, de minden más úgy működik, mint egyébként. Amikor a rúzst a szájához érinti, meghúzza a ravaszt (érzékenyebb olvasóknak: elsütőbillentyűt), amikor pedig elveszi, felengedi. Ennyi a trükk. Heti egyszer legalább fog streamelni, ha kíváncsiak vagytok rá, itt követhetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)