Hirdetés

Fable 4 - sötétebb lett volna elődeinél

|

A Lionhead egyik fejlesztője szerint egy sokkal nagyobb projektben gondolkodtak a Fable Legends fejlesztése előtt.

Hirdetés

Az utóbbi hetek egyik legszomorúbb híre, hogy bezárták a Lionhead Studios-t, amely a Fable-sorozat mellett olyan zseniális játékokat tett még le az asztalra, mint a Black and White vagy a The Movies. Most egy interjúból kiderült, hogy a félbemaradt Fable Legends mellett nagyobb tervei is voltak a csapatnak.

Az Eurogamer részletekbe menő írásából kiderül, hogy a Fable Legends előtt egy komolyabb projektről álmodozott a cég, ez pedig nem volt más, mint a Fable 4. John McCormack ötletéből született, aki a folytatásban az ipari forradalomba szerette volna továbblökni a sorozat fantasy világát. Az Unreal Engine 4 által hajtott játék alaposan merített volna Jules Verne műveiből.

Természetesen a szereplők terén is visszanyúltak volna a brit történelemhez és irodalomhoz, hiszen olyan karakterek is helyet kaptak volna a sztoriban, mint Dr. Jekyll vagy Hasfelmetsző Jack. Következésképpen McCormack felnőtt besorolású játékot látott a Fable 4-ben és ennek megfelelően a történet és a humor is inkább a felnőtt korosztályhoz lett volna igazítva.

Végül a Microsoft úgy döntött, hogy nem látják eléggé eladhatónak ezt a projektet (a sorozat hatalmas sikere mellett sem) és a csapat a szebb napokat is látott Fable Legends fejlesztésébe vágott bele. Ti melyiket játszottátok volna inkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)