Hirdetés

Lezárult a Geohot-ügy

|

A közismert hacker és a Sony párbaja végéhez ért.

Hirdetés

George "Geohot" Hotz volt az a személy, aki felfedezte a Sony PlayStation 3 egyik biztonsági hibáját, és saját készítésű leírásával lehetővé tette illegális úton beszerzett játékok futtatását a konzolon.

Peren kívüli megegyezésre került sor a Sony és Geohot között, és mindkét fél nagyon örül, hogy pontot tudtak tenni a pereskedés végére. Hotz nyilvánvalóan tagadja a vádakat, miszerint ő bármi rosszat tett volna, állítása szerint csak felhívta a figyelmet egy igen súlyos hibára. A megegyezés értelmében a hacker kénytelen eltávolítani a leírásokat honlapjáról. Geohot neve az iOS-t futtató készülékek használóinak is ismerősen csenghet, hiszen ő az egyik személy, aki kifejlesztette saját jailbreakjét a szoftverhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)