Hirdetés

Let it Die - rengeteg brutalitás és vér a legújabb gameplay trailerben

|

A még idén megjelenő Let it Die Suda 51 legfrissebb játéka hasonlóan elborult és véres, mint az előzőek. Elég csak megnézni a trailert.

Hirdetés

A Suda 51 játékok (mint a Killer 7, a No More Heroes, Lollipop Chainsaw és a Killer Is Dead) sosem spóroltak az erőszakkal, ahogy az idén megjelenő játékuk, a Let it Die sem.

A Playstation 4-en debütáló free-to-play akciójátékban egy posztapokaliptikus világban kell megküzdenünk a hozzánk hasonló névtelen emberekkel és ocsmány szörnyekkel. Különböző ruhák és fegyverek megszerzésével növelhetjük a túlélési esélyeinket. A játékos a halála után egy másik karakterként tér vissza a világba és újrakezdődik a vérengzés.

A Let it Die 2016-ban fog megjelenni kizárólag Playstation 4-re. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)