Hirdetés

Let it Die - új trailer és képek Suda 51 legfrissebb agymenéséről

|

Ha minden a tervek szerint halad, akkor Suda 51 legújabb játéka, a Let it Die még idén befut. A képek meggyőzőek.

Hirdetés

A Let it Die a jövőheti PAX East alatt kipróbálható lesz, így azután valószínűleg többet tudunk majd, de egyelőre annyi biztos, hogy egy PlayStation 4-exkluzív verekedős vérengzésről van szó.

Suda 51 játékai híresen vérbőek (olyan szolid alkotásokat köszönhetünk neki, mint a Killer 7, a No More Heroes, Lollipop Chainsaw és a Killer Is Dead), úgyhogy attól nem kell félni, hogy az új projekt híján lesz az akciónak. Ezt megláthatjátok magatok is a lenti trailerben, amihez egyébként három screenshotot is kaptunk.

Az már tuti, hogy a látvánnyal nem lesz gond. A játékot kiadó GungHo Online Entertainment elmondása szerint a Let it Die még idén megjelenik. Várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)