Hirdetés

Legends of Dawn - új trailer az indie rpg-ből

|

A Dreamatrix indie fejlesztőcsapat szerepjátéka a Legends of Dawn, amelyből most új trailert tudunk mutatni nektek.

Hirdetés

A független csapat Spaceforce: Rogue Universe című játékáról nem kevesebb, mint öt éve számoltunk be nektek. A mostani hírben témaként szolgáló címük viszont egy ízig-vérig fantasy játék. Korden's Fall - egykor vidám és gazdag város volt, az itt élők drága érceket és köveket kerestek a környéken és nem is kevés sikerrel. Azonban a város ma már csak árnyéka önmagának...

Egy láthatatlan erő, misztikus sötétség szivárgott be Ashglades ősi csatamezejéről, átalakítva és megmérgezve minden lényt, ami csak az útjába került, vérszomjas fenevadak hordáit létrehozva ezzel. S ez mind semmi - bányászok és farmerek is kezdenek eltünedezni furcsa és félelmet okozó körülmények között. A katonaságnak közbe kell lépnie. 

A játékos egy ilyen egység frissen kiképzés alatt álló tagja, akinek nem volt ideje még a kiképzést sem befejezni, máris bedobják a mélyvízbe. Több társával egyetemben a játékos nekikezd felgöngyölíteni a rejtélyt édesapja mondására emlékezve: "a legnagyobb gonoszság mögött mindig emberek találhatóak."

Ebből a játékból következik egy új trailer:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)