Hirdetés

Legend World - Böngészős szerepjáték a Square Enixtől

|

Ismét egy érdekes projektbe vágta fejszéjét a Square Enix, de ezúttal korongot nem igénylő szerepjátékkal lepi meg a nagyérdeműt.

Hirdetés

A Square Enix csapata ismét a szerepjátékok világába kalauzol el minket, legalábbis a tegnapi bejelentésük alapján a böngészős RPG-k felé szeretnék fordítani a figyelmüket. A cég információi alapján a Legend World című projekt pont ezt a nyomvonalat követi majd, egy böngészőből futtatható szerepjáték lesz, méghozzá a Final Fantasy-sorozatból ismert klasszikus szörnyek hozzáadásával, hogy a rajongók szimpatikusabbnak találják az újoncot.

A Legend World legfőbb érdekessége, hogy a cég által kitalált közösségi platform, a Square Enix Members kötelékében férhetünk majd hozzá, ami remek lépés, ha az a cél, hogy még többen megismerjék és használják a közösségi szolgáltatást. A színes és impresszívnek ígért szerepjáték futtatásához elegendő lesz a Flash és a Stage 3D megléte, de kevesebb naftával is beéri majd, ha kevésbé intenzív élményekben szeretnénk részesülni. A Legend World zárt bétája 2013 elején már elrajtol Japánban, ám a nyugati kiadásról még nincsenek konkrétumok. A játék egyébiránt PC és Mac platformokon lesz majd elérhető, eddig a Firefox, Safari és Internet Explorer böngészőkre tesztelték.

Vajon a fenti példából kiindulva a Square Enix is a böngészős játékok piacában látja a jövőt és az anyagi biztonságot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)