Hirdetés

Left 4 Dead - Felpörögtek az előrendelések

|

Az többek által is új CS-nek aposztrofált FPS-t 10%-kal olcsóbban lehet előrendelni Steamen keresztül. Úgy tűnik, bejön.

Hirdetés

A kooperatív mókára kihegyezett zombis hentmészár a Valve által csöpögtetett hírmorzsák szerint az előrendeléseket tekintve 65%-kal múlja felül a több milliós eladással büszkélkedő Orange Box-ot.
A Steamen, ill. Észak-Amerikában november 18-án, Európában november 21-én megjelenő FPS egyszerre 1-8 (ergo magányosan is lehet nyomulni) játékosnak kínálja fel, hogy a túlélők, vagy a mutánsok valamelyikének a bőrébe bújjanak. Utóbbiak között akad, amelyiknek 50 láb hosszú, lasszóként működő nyelve van, de olyan is, amelyik gigantikus pocakjában metán gázt tárol. Bumm!

leftfordead__3_.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)