Hirdetés

Left 4 Dead - 15 ujjal ábrázolt főszereplő

|

A Left 4 Dead egyik plakátján véletlenül tizenöt ujjal ábrázolták a játék egyetlen női főszereplőjét.

Hirdetés

A játékfejlesztők gyakran feszített munkatempóban dolgoznak, hogy tartani tudják az előre betervezett megjelenési dátumot, bizonyos esetekben ennek sajnos a játékosok látják kárát, napjaikban egyre többször találkozhatunk elkapkodott, illetve bosszantó hibákkal megtűzdelt produktumokkal. Szerencsére ezeket könnyedén javíthatják később kiadott sebtapaszokkal, illetve kiegészítőknek álcázott frissítésekkel. Akkor kerülhetnek igazán kellemetlen helyzetbe, ha sokszorosításra, illetve reflektorfénybe került képeken hagynak durva hibákat. Emlékezhettek a Grand Theft Auto IV hatujjú, nyalókázó éjszakai pillangójára, melynek grafikai módosítását hatalmas bejelentésben fogalmazták a kedves illetékesek a legnagyobb balhé közepette. A Valve hasonló helyzetbe került, ugyanis szemfüles játékosok észrevették, hogy a Left 4 Dead egyik poszterén Zoey tizenöt, azaz 15 ujjat növesztett. A hírhez mellékelt képen tisztán látható az egyetlen női túlélő mutáns keze. A többi L4D poszteren már alapértelmezett ujjszámmal szerepel Zoey.

nomercy.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)