Hirdetés

Lecserélhették az új Twisted Metal fejlesztőjét

|

Beszámolók szerint inkább házon belül tartaná a Sony a PlayStation-exkluzív projektet.

Hirdetés

Hivatalosan a mai napig nem erősítette meg a Sony, hogy készül a következő Twisted Metal játék, ám a tervezett élőszereplős sorozat (amelyre Anthony Mackie is aláírt) remek apropót szolgáltat arra, hogy új életet leheljenek a PlayStation 3 korszak óta tetszhalott állapotban lévő franchise-ba. Így a két alkotás egymást támogathatná a siker felé vezető úton.

A legutóbbi értesülések alapján a PlayStation 5 nyitócímének szánt, majd rövid halasztást követően nyomott áron kiadott (és a biztonság kedvéért előbb a PlayStation Plusba is benyomott) Destruction AllStarsért felelős Lucid Games dolgozott rajta, ám ez a legújabb fejlemények alapján többé nem helytálló.

Hirdetés

A VCG tudomása szerint a Sony nemrégiben elvette a projektet a csapattól, hogy a PlayStation Studios egyik európai tagjára bízza. Az utóbbi elvileg nem más, mint a tavaly felvásárolt Firesprite. Figyelembe véve, hogy ez a gárda ugyanúgy liverpooli, mint az előző, sokkal egyszerűbben levezényelhető az átadás-átvétel, mintha egy, a világ távolabbi pontján székelő stúdió kezébe kerülne a gyeplő.

Sőt a váltás egyúttal arra is lehetőséget teremtett, hogy meginduljon az arra alkalmasnak vélt fejlesztők átszivárgása a megbízás nélkül maradt csapatból az újba. A ResetEra egyik felhasználója szúrta ki, hogy Matt Southern játékrendezőként igazolt át a Lucidból a Firesprite-ba. Southern korábban a MotorStorm: Apocalypse munkálatait irányította, és egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy őt szemelték ki az új Twisted Metal élére.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Természetesen mindezt csak pletykaként kezelhetjük, amíg nem érkezik hivatalos megerősítés vagy cáfolat. Egy azonban biztos, a Firesprite srácai már most sem unatkoznak, hiszen a Guerrilla Games óvó tekintete alatt épp PSVR 2-re rakják össze a Horizon Call of the Mountain című spin-offot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)