Hirdetés

League of Legends - minden kiderült Pyke-ról, a gyilkos támogatóról

|

Pyke lesz a kedvenc karaktere azoknak a középjátékosoknak, akik valamiért kénytelenek támogatót játszani.

Hirdetés

A Riot Games tegnap végre részletesen is bemutatta a játék új karakterét, Pyke-ot. A bajnok egy igazán egyedi szerepet tölt be: AD sebzéssel operáló támogató-orgyilkos hibrid, aki a bónusz életpontokat erővé alakítja. 

Hirdetés

Úgy kell elképzelni a megoldást, mint Jhin kapcsolatát a lövéssebességgel. A karakter képességei között egyébként van rejtőzködés, ugrás, és egy Darius ulti, amiből az egész csapat profitálhat.

A mobilitásának és a sebzésének az az ára, hogy Pyke iszonyatosan könnyen meghal, mivel az extra HP-ból AD-t kap. Ennek a pozitív oldala, hogy sokkal olcsóbban tud majd lépést tartani a carry karakterek tárgygörbéjével.

A vérkikötői gyilkos teljes képességleírását megtaláljátok a hivatalos oldalon. A karakter feltehetőleg ma éjjel vagy holnap hajnalban fog felkerülni a League of Legends tesztszerverére. Utána akció közben is láthatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)