Hirdetés

Lara Croft and the Temple of Osiris - gyűjtői kiadás mini Lara figurával

|

A Crystal Dynamics bejelentette a Gold Edition csomagot, a Season Pass tartalmát és az előrendelői ajándékokat. A a 47-es ügynököt vagy Adam Jensent akarjátok eljátszani, azt is lehet, csak jó helyen kell előrendelni.

Hirdetés

A Lara Croft and the Guardian of Light egy letölthető cím volt, kis apróság két Tomb Raider játék között (bár a végigjátszása még így is eltartott 6-8 óráig), a folytatás, a Lara Croft and the Temple of Osirist viszont már a Crystal Dynamics is komolyabban veszi.

A dobozos formában is kapható játék Gold Edition kiadásában egy körülbelül hét centi magas Lara figura, egy soha nem látott koncepciórajzokkal teli művészeti könyv, az Overworld összehajtható térképe és a Season Pass szerepel. A Season Pass minden jövőbeli letölthető tartalmat elérhetővé tesz, ami alatt 6 új jelmezt és néhány új sírhelyet, valamint új kincsesládákat kell érteni. Az előrendelői csomagokat, azaz a Hitman Packot (Hitman skinekkel, például a Silverballerek és az Agent gyűrű, ami megnöveli a fegyver és a bombák sebzését) az Amazon-exkluzív Deus Ex packot (Deus Ex témájú skinek, köztük Jensen fegyvere és az Augment gyűrű, ami a kincsesládák árát 10%-kal csökkenti), és a GameStop-exkluzív Lara Croft Legend Packot (Tomb Raider Legend skinek, köztük egy arany pisztoly és a The Legend gyűrű, ami életújratöltést és egy erősebb fáklyát ad) nem tartalmazza. Nem tudjuk, ezek nálunk elérhetőek lesznek-e, de később majd biztos le lehet őket tölteni.

A Lara Croft and the Temple of Osiris december 9-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)