Hirdetés

Korábbi Ubisoft játékok hősei csatlakozhatnak a Rainbow Six: Siege felhozatalához?

|

A játék dizájnere, Jean-Baptiste Halle nagyon érdekes választ adott egy látszólag ártatlan kérdésre.

Hirdetés

A DualShockers egyik kollégájának volt szerencséje beszélgetni a Rainbow Six: Siege dizájnerével, Jean-Baptiste Hallel, a főtéma pedig a következő tartalmi frissítés, az Operation Steel Wave volt. Az interjú végén az újságíró feltett egy alapvetően teljesen ártatlan kérdést, a válasz viszont komoly találgatásokra adhat okot.

Hirdetés

A kérdés annyi volt, hogy ha tehetné, akkor a Ubisoft melyik korábbi sorozatának egy karakterét építeni be a Siege-be, és milyen kütyükkel szerelné fel azt. A válasz pedig eléggé sokatmondó:

"Ó, ez egy nagyon érdekes kérdés. Azt hiszem, hogy ezt most passzolnom kell, mert egy nagyon érdekes kérdésre tértél rá. Szerinte többük is izgalmas újdonságot hozna a játékba. Tartsd nyitva a szemed a következő operátorok érkezésekor, és talán láthatsz valami érdekeset a felhozatalban. Egyelőre ennyit mondhatok."

Ugyan ez messze van egy konkrét megerősítéstől, az utalás félreérthetetlen. A játék producere, Eric Tremblay mondjuk már sokkal egyenesebb választ adott.

"Hmm, érdekes kérdés. Nagy rajongója vagyok a Splinter Cell sorozatnak, szóval Sam Fisher biztosan remek lenne. Bár kétlem, hogy meg tudnánk oldani a 3D navigációt a Siege-ben. Egy korábbi Rainbow Six játék karaktere, Ding Chavez is egy érdekes lenne, de hozzá nincsenek meg a jogaink. De érdekes lenne. Nem is tudom, szerintem ez a kettő lenne, akik talán leginkább illenének az univerzumba."

Hogy most tényleg megkapjuk-e Sam Fishert a Rainbow Sixben, az kérdéses, mindenesetre valami nagyra készül a Ubisoft. Ti kit raknátok be a Siege-be a több Ubisoft-sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)