Hirdetés

Komoly bajban Jack Thompson

|

Emlékeztek még arra az úrra, aki egyfolytában bírálta a játékokat, főleg a GTA-t? Mondván, hogy gyilkosokat nevel a fiatalokból? Nos, az antijáték iránt elkötelezett ügyvéd komoly bajban van. A korábban a Sonyt, a Take-Twot, a Rockstart, a Wal-Martot, valamint a GameStopot is perelő ügyvédnek az állása forog kockán. A Blank Rome nevű jogi vállalat indítványt nyújtott be Thompson ellen, mely szerint "Jack bácsinak" ejtenie és törölnie kell minden vádját. A Blank Rome szerint Thompson jogilag komoly támadásokat intézett ellenük, megfélemlítette és összeesküvés vádjával illette az ügyvédeiket minden kiadványában. A helyzet olyannyira komoly, hogy Thompsont akár a jogi kamarából is kizárhatják, magyarán elvesztené állását. Az ügyben továbbiak itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)