Hirdetés

Kiszivárgott a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic megjelenési dátuma

|

Valaki vagy túl lelkes volt a dátum bejelentése miatt, vagy elbaltáztak valamit, de idejekorán előkerült a Lich King visszatérésének időpontja.

Hirdetés

Arra ébredtünk, hogy a Blizzard lefrissítette a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic aloldalát, és egyszer csak nyilvánossá tette a kiegészítő megjelenési dátumát. Alapvetően nem annyira meglepő a dolog, itt lenne már az ideje a bejelentésnek, és a béta szervereken is szinte minden elérhető már.

Mindettől függetlenül a bejelentés valószínűleg nem volt szándékos. A Blizzard később eltávolította a dátumot az oldalról. Persze mire a felelősök elrendezték a helyzetet, addigra az infó már körbejárta az internetet: a Wrath of the Lich King Classic megjelenése 2022. szeptember 26-án várható.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy azért vették le a dátumot mert hibás, de alapvetően egyébként is szeptember környékére tippelték az emberek a Dragonflight érkezése miatt.

Ha a szeptember 26. valóban a valós dátum, akkor ez azt jelentheti, hogy a kiegészítőt megelőző frissítés (és az azzal érkező friss szerverek) valamikor az augusztus 13. és 27. közötti időintervallumban érkezhet, 4-6 hétnyi időt adva ezzel a Death Knightok szintezésére, a kasztváltozások megszokására, és a Lich King visszatérését megelőző események lefolyására.

Mivel a World of Warcraft: Dragonflight valamikor az év végére várható, így bőven lesz elég időnk kiélvezni Northrend hűvös éghajlatát.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)