Hirdetés

Kiszivárgott a PlayStation 4 ára

|

Már csak napokra vagyunk attól, hogy minden kiderüljön, de mégsem maradunk új pletyka nélkül. Márpedig az ár fontos dolog.

Hirdetés

Szerdán érdemes lesz követni a GSO-t, mivel élőben fogjuk közvetíteni a titokzatos céllal megtartott PlayStation eseményt.

Addig is van miről beszélni: rengeteg valósnak vélt infó szivárgott már ki a Sony következő generációs gépével kapcsolatban. Pár órája még Cevat Yerli beszélt arról, hogy az új gépek áruk miatt nem lehetnek olyan erősek, mint sokan remélték. Hogy milyen lesz a belső, azt még mindig nem tudjuk biztosan, de az árcédula akár kedvező is lehet.

A Times kezébe került kiszivárgott Sony dokumentum szerint az új doboz ára nem több mint 300 font (mire ideáig elér, ez kb. 100 ezer magyar forintot jelenthet). Ez szignifikáns esés lenne a PlayStation 3 megjelenéskori árcédulájához képest, amelyre 425 fontot vésett a gyártó annak idején. Ha ez beigazolódik, akkor az árversenyt eredményezhet, főleg annak fényében, hogy még a Wii U ára (amit nem is tekinthetünk next-gen konzolnak) is bőven 80-100 ezer forint körül mozog. Szerdán talán megtudjuk, hogy mit is kapunk ennyiért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)