Hirdetés

Kilépett az NCsoft-tól a Guild Wars alkotója

|

Jeff Strain úgy döntött ideje váltani, és kilépett az NCsoft West kötelékéből.

Hirdetés

Tettének pontos okát egyelőre nem tudni, de az NCsoft egy teljesen meleghangú sajtóközleményben búcsúztatja az cég amerikai szekciójának ex-elnökét. Jeff Strainnel egyidőben elment a cégtől David Reid is, és bár az összeesküvés elméletek gyártói természetesen mindenfélét belelátnak a dolgoba, az NCsoft szerint nincs összefüggés a két kilépés között.

Jeff Strain 2000-ben lépett ki a Blizzard kötelékéből, hogy megalapítsa cégét, az ArenaNet-et. A Blizzardnál olyan projekteken dolgozott, mint a World of Warcraft, a Starcraft, vagy a Warcraft III. További terveiről egyelőre nincs hír. Az NCsoft sietett megnyugatni mindeniket, hogy Strain távozása semmiféle hatással nem lesz az Aion megjelenésére, de az már más kérdés, hogy vajon mi történik majd Guild Wars 2 ügyben, hiszen az első részt bizony Jeff alkotta meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)