Hirdetés

Kiderült néhány újabb részlet a Star Wars: Eclipse kapcsán

|

Egy kicsit többet tudunk arról, milyen lesz majd a Quantic Dream Star Wars játéka.

Hirdetés

Korábban már pletykáltak róla, de csak a december 10-ei The Game Awards során mutatkozott be a Star Wars: Eclipse, amin a Heavy Rain, a Detroit: Become Human és más, inkább interaktív filmnek, mint játéknak tekinthető alkotások fejlesztői dolgoznak.

A bejelentést követően felkerült a hivatalos oldalra néhány extra infó, melyek alapján annyira azért nem fog eltérni a Quantic Dream múltbéli alkotásaitól.

Hirdetés

A leírás szerint a főszerepben több irányítható karakter áll majd, a történet elágazik bizonyos pontokon, és soha nem látott bolygókat ismerhetünk meg, amire számítottunk, tekintve, hogy a Köztársaság fénykorának (High Republic) eseményeit mutatják be, és ezt az érát még csak néhány könyv és képregény boncolgatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztők elmondása alapján a főszereplők eltérő moralitással, személyiséggel, motivációkkal fognak rendelkezni. Elvárható ez a QD múltját ismerve. A megjelenésre még valószínűleg éveket kell várnunk, de szívesen tesszük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)