Hirdetés

Kiderült, milyen hosszú lesz a Hogwarts Legacy

|

Az Avalanche Software nem veszi félvállról azokat a missziókat sem, amik nem a fő sztorihoz tartoznak, de már annak végigjátszása is rengeteg időnket el fogja majd vinni.

Hirdetés

Sokan várják türelmetlenül, hogy felfedezhessék a Roxfortot és környékét, miközben a Rowling-utálók erősen kampányolnak a játék ellen - az egyik legnagyobb videojátékos fórum teljesen be is tiltotta a diskurzust a Hogwarts Legacy kapcsán.

A játék megjelenése azonban megállíthatatlanul közelít, a szerencsésebbek már február elején rávethetik magukat, az Avalanche Software pedig minden alkalmat megragad, hogy eláruljon vagy megmutasson valami olyat, ami növeli a hype-ot - mint például a legutóbbi gyönyörű videó

Hirdetés

A nyílt világúnak ígért Hogwarts Legacy kapcsán már eddig is tudtuk, hogy ambiciózus, és bőven lesz benne tartalom, de a narratív rendező és vezető író, Moira Squier a GamesRadar+-nak adott nyilatkozatában példát is hozott rá, hogy pontosan mennyi elfoglaltságra számíthatunk: több mint 100 mellékküldetésre számíthatunk, amiket tetszőleges sorrendben is teljesíthetünk. 

"A fő történet bonyolult és magával ragadó, és számos különböző karaktert és nézőpontot érint. De azzal, hogy a játékost a játék során döntési helyzetek elé állítjuk, lehetővé tesszük, hogy elmesélje az eposzi történet általá átélt, saját verzióját."

Az, hogy mit csinálunk az órákon kívül, hatással lesz a sztorira és a karakterekre:

"Ha valakivel kapcsolatba lépsz egy mellékküldetés során, az hatással lesz arra, hogy hogyan lépsz vele interakcióba a fő történetben - és fordítva. [...] Az a sorrend, amelyet a játékos a küldetések teljesítésére választ, hatással lesz a történetre és a játékra. Minden összefügg egymással. Bár kihívást jelentett, nagyon szórakoztató volt csinálni, és kifizetődő látni, hogy milyen jól sikerült."

Alan Tew vezető játékdizájner azt is megosztotta, hogy bár játékosonként eltérő lehet a játékidő, neki, aki ismeri a játékot, a 100%-os végigjátszáshoz több mint nyolcvan órára volt szüksége. Korábban arról lehetett hallani, hogy a fő történetszál végigjátszása 35 óránkat viszi majd el - reálisnak tűnik, és reméljük, nem gyűjtögetős küldetésekkel és grindolással nyújtják ilyen hosszúra a kampányt.

Biztos, hogy nem fogunk unatkozni, amikor a játék február 10-én megérkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re, április 4-én PS4-re és Xbox One-ra, valamint július 25-én Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)