Hirdetés

Kiderült, hogy ki a világ legjobb Fall Guys játékosa

|

Előkerült az egyedi Fall Guys jelmez, amely annak a játékosnak jár, aki statisztikailag a legkiemelkedőbb eredménnyel rendelkezik.

Hirdetés

A Mediatonic ügyességi vetélkedőket idéző játéka, a Fall Guys: Ultimate Knockout nagyon rövid idő alatt lett nagyon népszerű. A fejlesztők rá is játszanak erre a rajongásra, és különböző jelmezekkel dobják fel a játékmenetet. Tegnap mi is írtunk arról, hogy elméletileg a játékba került egy kosztüm, ami annak a játékosnak jár, aki statisztikailag a legjobb eredménnyel rendelkezik - most kiderült, hogy kit illet az érdem. 

Hirdetés

A fejlesztők azt írták, hogy mindenki nézze meg a jelmezeinek listáját a játékon belül, mert így derülhet ki, hogy kinél lapul a dicsőséges jutalom. A jelek szerint ez nem más, mint a népszerű streamer DrLupo, aki a Twitteren osztottam meg azt a rövid klipet, melyben felfedezi az új kosztümöt.

A videóban meg is említi, hogy ez a hacuka valószínűleg "jó pár célkeresztet tesz majd a hátára", és abban igaza van, hogy a Portal 2 robotjait idéző jelmezt meglehetősen könnyű kiszúrni a különböző színű babok, csirkék és galambok között.

Nem tudjuk, hogy ez egy vándortrófea lesz-e vagy egyáltalán kiosztják-e újra a megtisztelő címmel járó jelmezt, de mindenképp ígéretes, hogy a fejlesztőcsapat foglalkozik a közösségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)