Hirdetés

Kiderült a 2024-es Call of Duty címe - nem az, amit a szivárogtatók állítottak

|

Újsághirdetés árulta el, hogy milyen címmel érkezik Call of Duty idei felvonása.

Hirdetés

Miden egyes eltelt nappal közelebb kerülünk a Microsoft nyári játékbemutatójához, a június 9-ére meghirdetett Xbox Games Showcase-hez, amit a 2023-as konferencia mintájára rögvest az év legfontosabbnak tartott játékára fókuszáló demonstráció követ majd. Tavaly a Starfieldnek jutott a legtöbb a rivaldafényből, idén a Call of Duty legújabb felvonására esett a választás.

A 2024-es CoD több szempontból is különlegesnek ígérkezik:

  • Ez az első év, amikor már nem érvényes az Activision és a PlayStation között született marketingmegállapodás.
  • A Treyarch plusz egy évet kapott a fejlesztésre, ezért kellett tavaly a sebtiben összecsapott Modern Warfare III-mal beérniük a rajongóknak.
  • És végül, de nem utolsósorban, ez lesz az első Call of Duty, amely megjelenése pillanatában bekerül a Game Passbe.
Hirdetés

Az eddig is a videojáték-ipar legrosszabbul őrzött titkai közé tartozott, hogy a Treyarch a Black Ops alsorozatot bővíti, ám a címét illetően egészen mostanáig az epizód témáját (öbölháború, '90-es évek) is nyilvánosságra hozó szivárogtatókra támaszkodhattunk, akik - mint kiderült - tévedtek. A 2024-es rész ugyanis nem a Call of Duty: Black Ops Gulf War címre hallgat, az Activision ennél jóval egyszerűbb megoldást választott. Mutatjuk:

A USA Today napilap mellékleteként megjelent hirdetés ugyanis egyértelművé teszi, hogy a rajongóknak idén a Call of Duty: Black Ops 6-ot kell keresniük az üzletekben és a digitális áruházakban.

Found these at work
byu/Deth3588 inblackops6

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)