Hirdetés

Kétlemezes lesz a The Witcher 2 Xbox 360-as kiadása is

|

Mostanában egyre több játék érkezik több lemezen Xbox 360-ra, a The Witcher 2 is ezek közé tartozik.

Hirdetés

Ha csak a közelmúltra gondolunk, ott volt ugye a Rockstar három lemezes kicsikéje, az L.A. Noire, nemrég a DICE is bejelentette, hogy nem fér meg egymás mellett a Battlefield 3 egyjátékos és többjátékod módja, úgyhogy szét kellett őket választani két korongra, most pedig a CDProjekt adta tudtunkra, hogy Geralt kalandjai is kétfelé szakadnak.

Jan Krzysztof Bielecki körülményesen volt hajlandó csak elárulni, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings mérete meghaladja egy duplarétegű lemez kapacitását. “Több [lemez] lesz mint egy,” - mondta, “És mivel nem lehet három, így kettő lesz.” Elég érdekes magyarázat, mindenesetre annyi biztos, hogy hosszú játékidőre számíthatunk. A The Witcher 2 PC-n már bizonyított, az Xbox 360-asokat pedig jövőre igyekszik meghódítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)