Hirdetés

Két mod FPS-t csinál a Dark Souls 3-ból

|

Ha sokadszorra már unod a Dark Souls 3 végigjátszását, akkor próbáld meg belső nézetből egy AK-47-tel. Garantáltan más lesz a hangulat.

Hirdetés

A Dark Souls 3 egy nagyon fura játékká válik FPS nézetben és egy SMG-vel a karaktered kezében, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes kísérletezni vele. Ahhoz, hogy a fenti élmény összejöjjön, két modra lesz szükségünk. Az első a Challenge Mods csomag ZullieTheWitch-től, amiben van egy rakat játékmódosító "kapcsoló", köztük az FPS módéval.

Hirdetés

A második mod a Modern Firearms forsakensilvertől, erről korábban már mi is beszámoltunk. Ez a mod lecserél bizonyos fegyvereket modern flintákra, így szedhetünk össze magunknak SMG-t, távcsöves puskát vagy akár egy AK-47-est. A lőfegyverek kapcsán arra érdemes figyelni, hogy a lövöldözés bizony eszi is a staminánkat, és nem lehet közben dodge-olni. Főleg az utóbbi komolyan megváltoztathatja egy-egy játékos taktikáit.

Ha kipróbáljátok együtt a modpárost, akkor hagyjátok meg tapasztalataitokat a kommentekben. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy mennyire jó a játék Call of Souls bundába öltöztetve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)