Hirdetés

Készüljetek lelkileg, a Star Wars Jedi: Survivorben csúnya szavak is lesznek

|

A Star Wars Jedi: Survivor ESRB korhatárbesorolására olyan szavakra készíti fel a makulátlan gamer lelkeket, amikhez nem szoktak ezek az angyali kis fülek.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik az idei év egyik legjobban várt Csillagok-háborúja vonatkozású attrakciója, a Star Wars Jedi: Survivor. Ennek kapcsán ma közzétették a játék hivatalos ESRB korhatárbesorolását (ez egy Észak-Amerikára vonatkozó besorolási rendszer), ebből pedig megmosolyogtató részletek is kikerültek. 

Az említett besorolás "T", azaz tinédzsereknek való kategóriába pakolta a Respawn Entertainment játékát, illetve megkapta a Jedi: Survivor az "erőszakért" és a "durva beszédért" járó plecsniket is. A részletesebb, szöveges kiértékelés az utóbbi tovább boncolgatta, ennél a pontnál szaladhatott mosolyra sokak szája.

Hirdetés

A korhatárbesorolás összefoglalójának legvégén ugyanis a durva nyelvezet konkrét példákkal van illusztrálva (most kapaszkodjatok meg), kiderül például, hogy

a játékban elhangzanak a segg (ass) és a fattyú (bastard) szavak is.

Megtudhattuk egyébként azt is, hogy fénykardunkkal idegen lényeket, droidokat és embereket vághatunk szét, bár elég valószínű, hogy az emberek esetében a konkrét csonkolás lehetősége most is kimarad, ez a legtöbbször magasabb korhatárbesorolást szokott manapság eredményezni.

A Star Wars Jedi: Survivor 2023. március 17-én érkezik meg. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)