Hirdetés

Kész a Creative Vista meghajtója

|

A Windows Vista megjelenésekor sajnos a legtöbb hardver gyártó még nem állt elő tökéletes meghajtó programmal, ami az új operációs rendszer alatt is tökéletesen működik.

Hirdetés

A fejlesztések azóta is folynak, ám még manapság is van olyan driver, ami fejlesztésre szorul, hisz nem képes visszaadni azt a funkcionalitást, amit Windows XP alatt megszokhattunk. A Creative meghajtó csomagja is ezek közé tartozott, ám a várakozásnak ezennel vége, mivel a cég kiadta a teljesen új 1.04.0076-os csomagot, amivel az alsó kategóriás hangkártyák tulajdonosai is kihasználhatják a kártyában lévő erőt. A drivert a Sound Blaster kártyák tulajdonosainak érdemes telepíteniük, egészen pontosan az Audigy Value, Audigy SE, Audigy LS, és a Live! 24-bit modellekhez. Eddig ezeknél a kártyáknál csak az alap funkciók voltak használhatóak Vista rendszer alatt, így nem lehetett gyakorlatilag semmit sem beállítani, csak a hangerőt. Ezentúl ilyen megkötés már nincs, mivel az új verzió az összes szükséges beállítást tartalmazza, így ezentúl az EAX és más funkció is könnyen vezérelhető. Az új meghajtót innen tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)