Hirdetés

Késik a Vampyre Story

|

Úgy volt pedig, hogy Halloweenkor már énekelhetünk. Sajnos azonban valami galádság történt.

Hirdetés

Az Lucasartsból kiváló Bill Tiller és csapata által jó ideje fejlesztett kalandjáték lassacskán révbe ér. Az Autumn Moon Entertainemet - Billék neve - a Focus HOme Inetractive által tervezik kiadni játékukat, melyben egy ártatlan énekes lányka szerepében találjuk magunkat akit elrabolt egy vámpír. Mivel a szép nevű Mona De Lafitte életének egyetlen álma a párizsi operában énekelni, olyan apróságok, hogy élőholt lett, nem állhatnak az útjába. Azaz megpróbálnak különféle dolgok és személyek oda állni, azonban a mi hősies segítségünkkel, eleve esélytelenek. A pompásnak ígérkező kaland szerencsére nem sokat csúszik: elméletben novemberben megérkezik, de pontos dátum nincs egyelőre.

a_vampyre_story_screenshot_07.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)