Hirdetés

Just Cause 4 - para trailer hangol a kiegészítőcsomag tartalmaira

|

Halloween alkalmából a fejlesztőcsapat a démonokat is felvonultató DLC-khez is készített egy kedvcsinálót.

Hirdetés

A Just Cause 4 december 4-i debütálása már nincs is olyan messze, az Avalanche Studios pedig nemrégiben megerősítette, hogy a játék aranylemezre került, így semmi sem fog a megjelenés útjába állni.

Hirdetés

Ennek örömére és a halloween alkalmából egy új trailer engedett bepillantást a játék szezonbérletének tartalmaiba is. A Gold Edition alapból tartalmazni fogja ezeket, de a Dare Devils, a Demons és a Danger csomagot külön-külön is meg lehet majd vásárolni. Ha az alaptörténet esetleg nem lenne elég akciódús, ezek a DLC-k még eggyel magasabb fokozatba tolják az őrültség- és az adrenalinfaktort. Nézzétek meg a kedvcsináló videót ti is alább:

Hogy tetszik, érdemes lesz beruházni a Just Cause 4 Expansion Passra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)