Hirdetés

Jurassic World Evolution megjelenés - nyáron kezdhetünk el parkot építeni

|

Hivatalosan is bejelentésre került, hogy mikor érkezik meg a Frontier Developments játéka.

Hirdetés

Korábban már kiszivárgott egy megjelenési dátum, és a jelek szerint valóban nyár elején fogjuk megkapni a dinós játékot, amiben elég sok tennivalónk lesz. Erről árulkodik a most megjelent trailer is, amiben kicsit jobban szemügyre vehetjük a Frontier fejlesztőinek alkotását.

Hirdetés

Most már hivatalos, hogy június 12-én fog megjelenni a Jurassic World Evolution PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és igazi csemege lesz a filmek rajongóinak, ugyanis már az induláskor közel 40 fajta dinoszaurusz lesz a játékban, és ez a szám még bővülhet is később, ha megjelenik egy-két DLC. Ez a dátum a digitális kiadásra vonatkozik, a konzolos lemezes verziók július 3-án kerülnek fel a boltok polcaira. 

Emellett érkezett egy vadonatúj videó is, ami remekül bemutatja, milyen lesz a játék hangulata.

Ha pedig megnéztétek a trailert, vessetek egy pillantást az alábbi képekre is.

Nektek hogy tetszik a Jurassic World Evolution?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)