Hirdetés

Júliusban versenyzünk, repülünk, de főleg pihenünk

|

Annak ellenére, hogy sok, korábbra tervezett játék megjelenése csúszott júliusra, nem leszünk elárasztva újdonságokkal.

Hirdetés

2021. júliusi videojáték megjelenések 5. hét

Hirdetés

Microsoft Flight Simulator - július 27. - Xbox Series X|S

Történelmi pillanatnak lehetünk tanúi hamarosan, hiszen a korábban PC-exkluzív Microsoft Flight Simulator sorozat legújabb része július végétől Xboxon is játszható lesz. A One ereje kevés lett volna hozzá, de a Series konzolok már meg tudják jeleníteni a világ gyönyörű tájait, amint csodálatosan kidolgozott repülőgépekben ülve száguldunk el felettük. Mint minden Microsoft-játék, ez is az első naptól kezdve elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában, legalább a házatokat nézzétek meg benne. 

The Great Ace Attorney Chronicles - július 27. - PC, PlayStation 4, Switch

Az Ace Attorney sorozat számos része megjelent már nyugaton is, de a The Great Ace Attorney játékok csak most érkeznek. Ezekben a 19. századi Japánban és Angliában oldhatunk meg 5-5 rejtélyes gyilkossági ügyet Ryunosuke Naruhodo, Phoenix Wright felmenőjének kíséretében. Azoknak sem kell ódzkodniuk tőle, akiknek ez lenne az első Ace Attorney játéka.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


NEO: The World Ends With You - július 27. - PlayStation 4, Switch

Még 2007-ben jelent meg a The World Ends with You Nintendo DS-re, és mind a kritikusok, mind a játékosok nagyon szerették. Folytatása teljesen 3D-s lesz, egyszerre több karaktert is irányíthatunk majd a harcok során, és bevethetünk különleges képességeket az életre kelt negatív érzelmek ellen, akik elsődleges ellenfeleink lesznek.

Hell Let Loose - július 27. - PC

Az utóbbi öt évben sokan tettek azért, hogy a második világháborús shooterek műfaját feltámasszák, de kevesen jártak sikerrel, nem feltétlenül azért, mert nincs ezek iránt érdeklődés. A Hell Let Loose a jobb próbálkozások közé tartozik, 100 fős csatákban harcolhatnak a játékosok folyamatosan változó csatatereken, különböző szerepekben. Eddig korai hozzáféréssel volt elérhető, július végétől azonban teljes értékűnek tekinthető.

Tribes of Midgard - július 27. - PC, PlayStation 5

A Tribes of Midgardban óriások támadják meg a világot, akik a Ragnarök eljövetelével riogatják a viking népeket. Mi akár tízfős törzsekbe szerveződve is kalandozhatunk, harcolhatunk, építkezhetünk, tápolhatjuk magunkat, hogy ne tarolhassa le falunkat holmi nagyra nőtt gonosz.

Splitgate - július 27. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Egy különleges multis FPS a Splitgate, amiben az dobja fel igazán a meccseket, hogy portálokat nyithatunk és azok segítségével lephetjük meg ellenfeleinket. PC-n már 2019 óta játszható, most eljött a konzolos változatok megjelenésének ideje. Ingyenes lesz, cross-playt is támogat, egy próbát megér.

Chernobylite - július 28. - PC

A Get Event jegyző The Farm 51 egy olyan túlélős szerepjátékot készít, amiben a 3D-szkennelés segítségével többé-kevésbé pontosan újraalkotott csernobili zónában kell gondosan összeállított csapatunkkal az életben maradásért küzdenünk. Minden tettünknek következménye van, és olykor csak később tudhatjuk meg, miért volt rossz egy-egy döntésünk. A világ persze hemzseg a mutánsoktól, hogy ne csak az éhségtől és a sugárzástól kelljen félnünk, de épp ettől lesz olyan izgalmas az élmény.

The Ascent - július 29. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

A Neon Giant fejlesztőcsapat első játékában egy disztópikus cyberpunk világot járhatunk be, amit természetesen egy megavállalat irányít. Mi ennek egy alkalmazottját testesítjük meg, akinek a cég összeomlása után meg kell akadályoznia más csoportosulások előretörését, és fényt derítenie arra, mi áll a sajnálatos eset hátterében. Játékmenetét tekintve egy izometrikus nézetű twin-stick shootert kapunk, rombolható fedezékrendszerrel, fejleszthető főszereplővel, és hackelési lehetőséggel. Akár négyfős kooperatív játékot is támogat, úgyhogy haverokkal talán még jobb belevágni. Ez is a megjelenés napján érkezik az Xbox Game Passbe, előfizetőként semmit nem veszíthettek, ha adtok neki egy esélyt.

Eldest Souls - július 29. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A híres-hírhedt CI Games adja ki az Eldest Soulst, ami egy kihívásokkal teli soulslike, melyben bossharcról bossharcra haladva válhatunk egyre erősebbé. Azért lesz történetmesélés, questek, és némi rejtély is.

Az augusztusi megjelenésekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)