Hirdetés

Most rövid ideig ingyen tölthető az egyik legegyedibb vikinges játék!

|

Ráadásul két népszerű PC-s platformon is lecsaphattok rá, biztos ami biztos.

Hirdetés

Az északi mitológia mindig érdekes alapja lehet egy játéknak, elég csak a zseniális The Banner Sagára gondolni, de a God of War széria is hamarosan erre az ösvényre lép. Nagyjából két évvel ezelőtt megjelent egy alkotás, ami szintén egy izgalmas vikingkalandra invitálta a játékosokat, és most ingyen a tiétek lehet.

Hirdetés

A Jotun című játékban egy viking harcosnőt, Thorát irányítjuk, aki nem túl dicsőséges halált halt, így most be kell bizonyítania az isteneknek, hogy neki is Valhallában a helye. Az érdekes sztorin kívül kézzel rajzolt animációk, izgalmas játékmenet és még sok más vár ránk, ha belevetjük magunkat Thora kalandjaiba.

Ráadásul most ingyen beszerezhető a Jotun: Valhalla Edition, ami az alapjátékon kívül tartalmazza a Valhalla Módot is, ahol még keményebb jotunok várnak ránk. A játék Steamen és a GOG.com oldalán is díjmentesen elérhető a hétvége során, csapjatok le rá gyorsan!

Egyébként a játékot jegyző Thunder Lotus Games-nek most júliusban jelenik meg a legújabb alkotása, a szürreális kalandokat ígérő Sundered, aminek nemrég megérkezett a launch trailere is.

Ti próbáltátok már a Jotunt? Ha nem, most érdemes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)