Hirdetés

Joint Task Force jövő héten

|

Eddig ismeretlen volt a pontos dátum, de most megtudtuk, hogy a hazai fejlesztésű Joint Task Force megjelenési dátuma 2006. szeptember 12.

Hirdetés

Mivel a modern csapat alapú stratégiai játék kiadásáért a Vivendi Games a felelős, így külön hazai kiadása nem lesz az alkotásnak, de az igen valószínű, hogy a fenti napon már a hazai polcokról is lekaphatjuk a dobozt. Ha lemaradtál volna róla, most kipróbálhatod a játék egyjátékos demóját.

Update: Most kaptuk az infót a Most Wanted csapatától, hogy mégis lesz hazai verzió, mely valamikor október elején kerül a boltokba. Nem másolom be ide azt a jelzőt amit írtak a srácok, de annyit mondhatok, hogy királyság lesz :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)