Hirdetés

Jogszerűtlen Guild Wars 2 kitiltások

|

Az ArenaNet szeret odafigyelni a szerverein történő üzletelgetésekre, és lecsapni azokra, akik nem szabályszerűen kereskednek. Ezúttal úgy tűnik, párszor luftot talált a banhammer.

Hirdetés

A Guild Wars 2 augusztusi megjelenésekor természetesen azonnal felbukkantak, azok a játékosok, akik üzleti lehetőségként tekintette az MMO piac új csillagára. Ahogy a legtöbb online játékban, úgy itt sem tűrik az arannyal való seftelést, és ugyan olyan büntetést kapnak a valódi pénzét játékpénzre cserélő kereskedők, mint a csalók, vagy a bot programokat használók. Ha bebizonyosodik a vétség, a jutalom azonnal kitiltás, viszont néhány játékos ezúttal tévesen került a vádlottak táborába.

Előfordult olyan eset, hogy szerencsétlen kalandort azért tették ki hőn szeretett világából, mert gyanús egyéneknek küldött aranyat, a Guild Wars 2 beépített postarendszerének segítségével. Azok a játékosok, akik így jogtalanul lettek megfosztva a belépés lehetőségétől, több napos hercehurca után tudták csak visszaszerezni a felhasználói fiókjaikat. A sajnálatos mellényúlásoknak nem is a hiba a legszomorúbb része, az már inkább, hogy természetesen rengeteg „valódi bűnös” vallja magát ártatlannak ugyan azzal a szöveggel, mint az ártatlanok. Emiatt az ArenaNet sem tudja megmondani, hogy mikor tudják visszaadni a becsületes játékosok belépési jogait, de dolgoznak a problémán, és igyekeznek minél gyorsabban felgöngyölíteni az ügyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)