Hirdetés

Jó Éjt február huszonkettedikén, hétfőn

|

Különös helyzet állt fel ma is, estére egyrészt elfogytak a hírek, másrészt elfogytak a hírezők is.

Hirdetés

Azért Ti, olvasók mindvégig velünk voltatok, és olvastatok is. Tök jó. Egyébként egy kis szakmai titok: a Jó Éjt-hez a képet mindig egy érdekes technikával választom személy szerint, tudtommal Gyu is így csinálja: Google Fordítás->magyar-valamirandomnyelv (ma például maláj), alvás szóra keresni, Google képkereső, alvás randomnyelvi megfelelőjére keresni és innen kiválasztani egy képet, ami még nem volt. Nem könnyű dolog ez, sejj. Nézzük inkább a híreket a rendkívül érdekes információk után.

Legtöbben arra voltatok kíváncsiak, hogy Alan Wake miért nem barangol majd PC-n. Kedves kollégáim letesztelték a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat-ot, valamint Csikand közhírré tétette, hogy 50 dollárba fog kerülni a Microsoft mozgásérzékelős kütyüje, a Natal.

A többi hírünket itt olvashatjátok, de ezt már úgyis tudjátok.

Mai számaink kiválasztásában újfent semmi rendszer nincs, először egyik kedvencem a Muse egyik legjobb száma következik, amely a New Born.

Ma megint eszembejutott egy sorozat, ami nekem valamiért nagyon bejött, pedig nem élek tudatmódosító szerekkel. Ez a sorozat a Weeds, azaz Spangli, azaz Nancy ül a fűben, azthiszem több neve nincs is, de ez is elég. Ebből következik egy kellemes kis dalocska: Marion Black - Who knows.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)